Meniu Închide

Pungi Corola

Pungi biodegradabile

Sacoșa Banană este un produs durabil și rezistent confecționat în România de COROLA din polietilena de înaltă densitate (HDPE) și polietilena de joasă densitate (LDPE).

Pungile biodegradabile sunt destinate în general ambalării produselor alimentare sau a fructelor și legumelor, pot fi fabricate la lățimi cuprinse între 120 – 250 mm.

Pungi cu fund rotund

Punga cu Fund Rotund este un produs durabil și rezistent confecționat în România de COROLA din polietilena de înaltă densitate (HDPE) și polietilena de joasă densitate (LDPE).

Pungile cu fund rotund sunt destinate în general ambalării de pui sau organe pasăre, pot fi fabricate la lățimi cuprinse între 120 – 250 mm.

Pungi polietilena

Punga din polietilenă este un produs durabil și rezistent confecționat în România din polietilena de înaltă densitate (HDPE) și polietilena de joasă densitate (LDPE).

Avizate sanitar pentru ambalajele produselor alimentare. Ele pot fi natur, albe sau colorate, neimprimate sau imprimate în 1-6 culori conform machetei clientului.

Utilizabile în domeniul alimentar ( cornuri, pâine ,cozonac, specialități de panificație,fursecuri, bomboane etc ) cât și domeniul nealimentar.

Avantajele Sacoșelor Corola

Preț direct din fabrică

Puteți obține un preț competitiv pentru Sacoșele Banană direct din fabrică. Cumpărați direct de la producătorul de sacoșe banană.

Soluții One Stop

Soluție de produs, eșantion mai întâi, apoi plată, producție, expediere și după vânzare, întregul sistem PDCA.

Imprimare ecologică

Utilizăm numai cerneluri pe bază de apă pe pungile dvs. de bumbac. Acesta este cel mai ecologic mod de imprimare.

Calitate garantată

Toate produsele achiziționate au o garanție limitată de 6 luni împotriva defectelor de material și de fabricare.

Acceptăm comenzile de sacoșe personalizate

Material personalizat, dimensiune, culoare, siglă și cantitate, vă ajută să sugerați soluții pentru a vă îndeplini cerințele bugetare, susțineți propria dvs. marcă.

Livrarea la timp

Finisăm sacoșel banană  și comanda va fi livrată la timp conform cererii dumneavoastră. Toate produsele sunt inspectate înainte de livrare.

Loading
Loading
Loading